Υπηρεσίες

 • ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ

  ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ
  Η εταρεία μας είναι σε θέση να αγοράσει τις μεταχειρισμένες παλέτες που διαθέτετε. Ανάλογα με την κατάσταση και την διάσταση τους μπορούμε να τις κοστολογήσουμε. Ανάλογα με το αν είναι σπασμένες και με την παλαιότητα τους διαμορφώνεται και η τιμή τους. Έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε τις παλέτες σας από τον χώρο σας ή να τις παραδώσετε εσείς στις εγκαταστάσεις μας. Αγοράζουμε Ευρωπαλέτες, παλέτες μεταχειρισμένες 100*120 βιομηχανικού τύπου, CP1 παλέτες, Cp2 παλέτες ή παλέτες τύπου Ευρωπαλέτας ελαφριού ή βαρέως τύπου, CP3 βιομηχανικές παλέτες 114*114, όλες τις παλέτες CP4,CP5,CP6,CP7,CP8 και CP9 όλοι οι τύποι chemical pallets, παλέτες 100*120 με καδρόνι. Επίσης αγοράζουμε πλαστικές παλέτες μη σπασμένες.
 • ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

  ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ
  Η εταιρεία μας συνεργάζεται επι σειρά ετών με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας και είναι ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ποσότητα και άλλη ανάγκη σας σε παλέτες. Απευθυνθείτε σε μας για την προσφορά σας σε μεταχειρισμένες ή καινούργιες παλέτες κάθε διάστασης και τύπου.Χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας με κάθε πελάτη είναι η παράδοση με ακρίβεια στις διαστάσεις και σε όλες τιε προδιαγραφές της παλέτας.
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΕΤΩΝ

  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΛΕΤΩΝ
  Η εταιρεία μας μπορεί να συλλέξει προς επισκευή τις παλέτες που διαθέτετε και είναι σπασμένες και μετά από κατάλληλη διαλογή και επισκευή και να σας τις παραδώσει έτοιμες προς χρήση στο πολύ συμφέρουσα τιμή για την διαχείριση του κόστους της συσκευασίας σας. Έχουμε την δυνατότητα να παραλάβουμε τις παλέτες σας από τον χώρο σας ή να τις παραδώσετε εσείς στις εγκαταστάσεις μας.
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ
  Μπορούμε να σας προσφέρουμε παλέτες και κιβώτια σύμφωνα με το πρότυπο ISPM-15 όπως ζητάτε διεθνώς για εξαγωγή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι παλέτες και τα κιβώτια με αυτό το πρότυπο έχουν υποστεί θερμκή επεξεργασία και είναι κατάλληλα για εξαγωγή σε όλες τις χώρες. Διατίθεται και αντίστοιχο πιστοποιητικό.
 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΛΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Αν οι ανάγκες της εταιρείας σας κινούνται σε συγκεκριμένο κύκλο διαχείρισης και επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς την πλήρη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των παλετών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το αποδοτικότερο πλάνο για εσάς. Μπορούμε να σας παραδίδουμε τις παλέτες που χρειάζεστε και να τις συλλέγουμε από τις εγκαταστάσεις των πελατών σας.